Transport Colete Germania

Iti aducem coletele pe ruta Romania Germania pentru prieteni sau rude !

Prin serviciul de transport coletele dumneavoastra ajung rapid si in siguranta. 

Transport colege germania

Colete Germania - Romania

Desfășurăm servicii de transport colete de la un punct la altul (de la ușă la ușă) în cele mai semnificative regiuni din sudul și sud-vestul Germaniei, inclusiv în anumite zone din Nord sau din centrul țării.

Suntem echipați cu toate resursele necesare în domeniul logisticii pentru a vă oferi, în calitate de clienți, acest serviciu de coletărie la cele mai înalte standarde europene, garantând o calitate ireproșabilă.

Ne mândrim cu o echipă dedicată și experimentată în furnizarea serviciilor de coletărie internațională, iar aceasta se reflectă în satisfacția a sute de clienți mulțumiți.

Coletarie internationala cu preluare si livrare in Romania

Intrebari Frecvente

Acceptăm orice colet care conține produse ce nu încalcă reglementările UE sau nu sunt supuse legislației penale.
Cele mai importante produse dintre cele interzise sunt: ​​medicamente, substanțe stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecuri cu valoare, metale și nestemate, bijuterii, arme sau cuțite, inclusiv obiecte decorative, animale vii, inclusiv orice aliment perisabil de origine animală sau vegetală, băuturi alcoolice, țigări sau produse din tutun.

Înainte de a-l ambala, trebuie să vă asigurați că îl împachetați într-un carton sau dacă nu , atunci contidia este de a fi sigilat bine. În mod similar, la ambalare, trebuie să luați în considerare utilizarea hârtiei de ambalare cu bule sau a materialelor speciale pentru protecția internă a articolelor ambalate. Fiecare pachet trebuie sigilat și aplicat cu numele și adresa destinatarului și expeditorului.

So insisted received is occasion advanced honoured. Among ready to which up. Attacks smiling and may out assured moments man nothing outward. Thrown any behind afford either the set depend one temper. Instrument melancholy in acceptance collecting frequently be if.

CE SERVICII DE TRANSPORT OFERIM?

Ce oferim ?

Pentru un pret exact ne puteti contacta la numarul de telefon de mai sus sau prin whatsapp.

TRANSPORT PERSOANE

Efectuam transport persoane de la adresa la adresa in cele mai bune conditii cu microbuze 8+1 locuri

TRANSPORT COLETE

Transportam colete pe ruta Romania-Germania direct la destinatie.

AUTO PE PLATFORMA

Transportam autovehicule pe platofrma in conditii de siguranta pe ruta Romania-Germania.

REZERVATI CALATORIA GERMANIA - ROMANIA

© Copyright 2024 | Toate drepturile sunt rezervate de Europa Transit